whY-gin

whY-gin: Waarom gin?

Ontdek de knallende smaak met een betoverende amber-kleurige toets!

Bij Brasserie Leysen streven we er altijd naar om onze gasten te verrassen en een unieke culinaire ervaring te bieden. Daarom introduceren wij met veel trots onze nieuwste creatie: de whY-gin!

De whY-gin is meer dan alleen een heerlijke gin. Het is een eerbeton aan ons restaurant, onze passie voor lekker eten en ambachtelijke smaken hebben wij gecondenseerd in elke druppel.

Waarom “whY-gin”, vraag je je af? Wel, het antwoord is simpel: de “Y” is de kers op de taart in ons verhaal!

De “Y” vertegenwoordigt niet alleen de “Y” in Leysen, maar is ook ons iconische logo, dat ons verbindt met onze roots en onze liefde voor rundsvlees benadrukt.

Onze whY-gin is met liefde gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde botanicals: gember voor een pittige kick, zoethout voor een verrassende zoete ondertoon, en vlierbloesem voor een verfijnde en florale noot. De perfecte balans tussen deze kruiden, samen met een vleugje magie van onze meester-distilleerder, maken van elke slok een ware smaakbeleving.

Of je nu een gin-liefhebber bent die graag nieuwe smaken ontdekt of gewoon wilt genieten van een heerlijke cocktail, de whY-gin zal je zeker betoveren met zijn unieke karakter en heerlijke smaak.

Klaar om de whY-gin te ontdekken? Kom langs bij Brasserie Leysen om jouw fles te bemachtigen of om te genieten van een verfrissende whY-gin cocktail. Proost op nieuwe avonturen, onvergetelijke momenten en een culinaire reis die je smaakpapillen zal betoveren!

Favoriete tonic: Fever tree mediterranean | Favoriete afwerking: munt & limoen

whY gin bestellen?

Laat je gegevens achter en kom het ophalen in ons restaurant.
Levering aan huis ook mogelijk.