A La Carte

A la carte


– menu te nemen per tafel –

—–

FRANSE KLASSIEKER
Zalm ” permentier”
spinazie – scharrel ei & gember – mousseline

CHIEF’S OUSTER*
Oesters cruezes 00
mango – champagne sorbet – oesterblad & salty finger- radijs

MISS PIGGY
Varkenshaas “Iberico”
bos champignons – witloof  – spruit – kroketten – mosterd & dragon
savooi & spek – kroketten – mosterd dragon saus

DON’T BE TOO CHEESY**
Kaasbordje “kaasmeester schockaert”
noten – vijgen nature & confit

WHEN YOU GO TO HEAVEN…
rijstpap – rozemarijn – kokos – mango – aardbei – chocolade

3 gangen: 45 / aangepaste wijnen: + 21
4 gangen: 55 */ aangepaste wijnen: + 23
5 gangen: 69,50 ** / aangepaste wijnen: + 25 

and as always, lot's of love!

— Onze menukaart wordt om de 2 maanden aangepast —